Feb 6th Ažuriranje NS zapisa za korisnike koji koriste dns1.webtwin.net i dns2.webtwin.net

Poštovani,

 

Ovim putem javljamo kako idući tjedan gasimo DNS zonu koja je povezana sa nameserverima dns1.webtwin.net i dns2.webtwin.net.

Molimo sve korisnike koji iste koriste da nam se jave kako bismo što prije napravili promjenu.

 

Lijepi pozdrav,

Terrakom Hosting

Dec 31st Prilagodba na Euro

Zbog prilagodbe na Euro moguće su poteškoće i greške u izdavanju ponuda.

Ukoliko uočite grešku, molim Vas da nam se javite kako bismo ovo ispravili.

Dec 1st Promjena DNS zapisa za .hr i .com.hr domene

Mole se korisnici .hr i .com.hr domena da se za promjenu nameservera jave na hosting@terrakom.hr.

Aug 1st Promjena cijena .com, .co, .biz i .design domena

Poštovani,   od 01.09.2022. su na snazi nove cijena za registraciju, transfere i obnove .com, .co, .biz i .design domena. Promjena cijene odraz je povećanja cijena naših dobavljača. Nove cijene su sljedeće:   .com - 114 kn .co - 339 kn .biz - 194 kn .design - 486 kn   Hvala na razumijevanju, a za ostala pitanja stojimo na ... Davamını oxu »

Apr 6th Promjena cijena .RS domena

Poštovani,   od 28.03.2022. su na snazi nove cijena za registraciju, transfere i obnove .RS domena. Promjena cijene odraz je povećanja cijena naših dobavljača. Nova cijena .RS domena je 220.15 umjesto dosdašnjih 190,70.   Hvala na razumijevanju, a za ostala pitanja stojimo na raspolaganju.   Lijepi pozdrav, Terrakom Hosting Davamını oxu »

Feb 20th Produljenje .eu domena

Poštovani, Ovim putem Vas obavještavamo kako produljenja za sve .eu domene podilaze posebnom pravilniku za .eu domene. Kao takve, uplatu za iste je potrebno izvršiti najkasnije 10 dana prije samog isteka. Prema pravilniku .eu domena, iste se 7 dana prije isteka stavljaju na čekanje, te se na dan isteka stavljaju u redemption status. Kako bi ... Davamını oxu »